Pokud jste nenalezli to, co hledáte, neváhejte nám napsat. Jsme zde pro Vás a rádi Vám vyjdeme maximálně vstříc. Joy4You

Stabilizovaný mech a růže

 

3_1

 

Mechové obrazy

Přineste do svého domova kousek přírody s našimi úchvatnými mechovými obrazy a vytvořte si prostor plný klidu a krásy. Naše jedinečné mechové obrazy přinášejí přírodu přímo do Vašeho interiéru. Každý obraz je ručně vytvořen s láskou a pečlivostí, přičemž každý kus mechu je pečlivě vybrán a umístěn, aby vytvořil ohromující a autentický vzhled.

Díky široké škále velikostí a designů si můžete vybrat ten, který nejlépe vyhovuje vašemu vkusu a potřebám. Každý mechový obraz je navržen tak, aby byl trvanlivý a odolný, což zaručuje, že si ho budete moci užívat po dlouhou dobu.

 

Co to vlastně je mechový obraz?
Je to obraz upravený jednou z nejmodernějších technologií, jak uchovat živou rostlinu neustále krásnou a zelenou i bez běžných faktorů jako je světlo a pravidelná zálivka. Do obrazů je používán pravý přírodní mech, který je stabilizován za pomoci konzervační látky. Díky tomuto procesu si zachová přirozený vzhled i barvy až po několik let. Nemusíte se však obávat, konzervanty použité k ošetření mechu jsou biologicky odbouratelné a ekologické.

Jaký mech je použit do obrazů?
V obrazech je použit tzv. stabilizovaný mech, tedy pravý přírodní mech, který je stabilizován za pomoci konzervační látky. Díky tomuto procesu si zachová přirozený vzhled i barvy až po několik let. Nemusíte se však obávat, konzervanty použité k ošetření mechu jsou biologicky odbouratelné a ekologické.

Jak je možné, že je obraz tak dlouho zelený?
Je to díky tomu, že mech byl stabilizován konzervační látkou. Jeho barva díky konzervaci vydrží při správné péči až pět let.

Jak je náročná péče o takový obarz a jak o něj pečovat správně?
Mechové obrazy jsou téměř bezúdržbové. Obraz jen zavěsíte na stěnu, nebo umístíte na vámi vybrané místo. Maximálně je nutné jej jednou za čas očistit od prachu či jiných nečistot, za použití vlhkého (ne mokrého) hadru, nebo fénu s nízkou teplotou. Aby obraz vydržel co nejdéle, je třeba dodržovat základní pravidla: Nesmí přijít do kontaktu s vodou, tzn. nezalévat. Neskladovat nebo neumisťovat ve vlhkém prostředí. Nevystavovat přímému slunečnímu záření a neumísťovat v blízkosti žárovek a zdrojů vysoké teploty. Obraz může díky těmto negativním faktorům ztrácet barvy. Neumísťovat na lakem či olejem upravené plochy.

 

 

 

2_1

 

Obrazy ze stabilizovaných růží

Obrazy tvořené ze stabilizovaných růží jsou nádherným spojením umění a přírodní krásy. Stabilizované růže jsou skvělým materiálem pro vytváření těchto děl, protože zůstávají krásné a čerstvé po dlouhou dobu. Tyto obrazy mají několik výjimečných vlastností:

1. Trvanlivost: Stabilizované růže zůstávají krásné a nepotřebují žádnou údržbu, jako je zalévání nebo pravidelná výměna. To znamená, že obrazy budou dlouho zachovávat svou původní krásu.

2. Přirozená krása: Růže jsou známé svou krásou a symbolikou lásky a vášně. Obrazy z těchto květin zachycují jejich přirozenou eleganci a romantiku.

3. Různorodost: Stabilizované růže jsou k dispozici v různých barvách a odstínech, což umožňuje vytvářet obrazy s různými náladami a tématickými prvky.

4. Originalita: Každý obraz je ručně vytvořeným uměleckým dílem, což znamená, že žádné dva obrazy nejsou zcela identické. To dává každému obrazu jeho vlastní jedinečný charakter.

 

 

3a 

Stabilizované, věčné růže

Trvalá krása: Věčné růže jsou stabilizované a zachovávají svůj půvab a čerstvost po dlouhou dobu, často několik měsíců až let. To znamená, že můžete si užívat jejich krásy bez obav o vadnutí.

Symbol lásky: Růže jsou klasickým symbolem lásky a vášně. Věčná růže, která neuvadá, může symbolizovat trvalou lásku a péči, což ji činí ideálním dárkem pro významné příležitosti, jako jsou výročí nebo Valentýn.

Bezúdržbovost: Na rozdíl od čerstvých květin, které vyžadují pravidelnou výměnu, věčné růže jsou bezúdržbové. Nemusíte se starat o zalévání nebo odbarvování, což znamená, že poskytují krásu s minimálním úsilím.

Široká škála barev: Věčné růže jsou k dispozici v různých barvách, což vám umožňuje vybrat tu, která nejlépe vyhovuje vkusu nebo symbolice dané příležitosti.

Elegantní design: Věčné růže jsou často prezentovány v luxusním designu, často v krabičkách nebo skleněných dómech, což dodává estetický prvek a umocňuje jejich výjimečnost.

 

 

 

 

 

Zpět do obchodu